Història

El Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX se celebra de manera anual el mes de novembre en la localitat il·licitana.

L’esdeveniment va nàixer l’any 2013 amb l’objectiu de crear un punt de trobada en el qual públic i creadors compartisquen experiències entorn del gènere fantàstic.

La seua primera edició es va denominar Mostra de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX, i després del gran acolliment, la seua segona edició es va transformar en un certamen competitiu sota el nom de Festival de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX, rebent curtmetratges de tot el món. Des de llavors, el festival va començar a rendir tribut a obres emblemàtiques del gènere fantàstic i va agregar activitats complementàries com a xarrades, presentacions, o projeccions de llargmetratges ja en la seua cinquena edició.

Com a valor afegit, a partir de la sexta edició es va incorporar, emmarcat dins del festival, el Congrés Internacional de Gènere Fantàstic, Audiovisuals i Noves Tecnologies, amb el suport de la Universitat Miguel Hernández.

 

 

Organitza:

 

 

 

 

 

 

Patrocina:

 

aytp-elche

elx_culturacentro_congresos

 

 

 

 

 

 

visit_elcheelche_oasis_mediterraneo

 

 

 

 

 

 


Col·labora:

 

logoculturaumh

  joan_martin