Bases i inscripció de Curtmetratges

 


EDICIÓ 2019

 

 1. Totes les obres presentades hauran d’haver-se estrenat amb data posterior a l’1 de gener de 2018.
 2. Es podran presentar autors de qualsevol país, sempre que siguen majors d’edat i les seues obres estiguen en castellà o subtitulades a aquest. Cada autor podrà presentar tantes obres com desitge.
 3. Les obres podran ser de ficció, animació, documental o experimental, sempre que estiguen emmarcades en el context fantàstic i no hagen sigut presentades en anteriors edicions d’aquest festival.
 4. Les obres no podran excedir els 20 minutos de durada, incloent els títols de crèdit.
 5. La data per a la inscripció de les obres serà des del dimarts 10 de setembre fins al dilluns 7 d’octubre de 2019, inclusivament.
 6. La inscripció de les obres es farà únicament a través de la plataforma FilmFreeway abonant la taxa mínima, la qual no serà retornada en el cas que l’obra no fóra seleccionada.
 7. Per a la present edició, el Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX estableix les següents distincions:

         

          – Millor Curtmetratge Internacional: obsequi + accés directe al Festival Internacional de Cine de Terror de Valparaíso (Xile).

          – Millor Curtmetratge Nacional: obsequi + accés directe al Festival de Cortometrajes de Terror y Fantástico 1000 Gritos de Buenos Aires (Argentina).

          – Millor Curtmetratge Alacantí: obsequi + accés directe al festival Navidades Sangrientas – Weekend Horror Awards d’Alacant. Per a optar a aquesta categoria, els autors hauran d’acreditar haver nascut a la província d’Alacant, o haver sigut residents a la província durant el rodatge de l’obra presentada.

 

 1. Els autors les obres dels quals hagen sigut seleccionades seran avisats abans del divendres 1 de novembre de 2019.
 2. El Jurat de Selecció i Qualificació seleccionarà, de totes les obres presentades, les que configuraran la programació del festival. La decisió del Jurat serà inapel·lable.
 3. El Festival Internacional de Cinema Fantàstic d’Elx – FANTAELX es reserva el dret d’exhibir les obres seleccionades a les sales i sessions públiques que estime convenient dins del marc del festival. Les productores i distribuïdores cediran els drets per a l’exhibició sense cost algun per al festival.
 4. Els participants autoritzaran la difusió de fins a un minut d’imatges de les seues obres en qualsevol mitjà de comunicació del festival. El festival declinarà tota la responsabilitat legal de l’obra i del seu contingut sobre l’autor.
 5. La participació en el festival implica l’acceptació de les presents bases i la cessió de drets per a la seua exhibició en el festival.

 

 

 

 

Organitza:

 

 

 

 

 

 

Patrocina:

 

aytp-elche

elx_culturacentro_congresos

 

 

 

 

 

 

visit_elcheelche_oasis_mediterraneo

 

 

 

 

 

 


Col·labora:

 

logoculturaumh

  joan_martin